NIEUWE LOCATIE VOOR KDV TANTE RIET.

Helemaal gelukt zoals het gepland was. Locatie KDV Tante Riet is 20 en 21 oktober 2016 verhuisd. De locatie in boerderij Dorpzigt waar we sinds 2006 in gehuisvest waren is verruild voor een ruimte in obs de Eendragt. Dankzij de tomeloze inzet van de beroepskrachten, de uitstekende service van verhuisbedrijf Simonis uit Rotterdam en de vruchtbare facebook_1477133790565 samenwerking met directrice Rika van Swieten van de Eendragt zorgde voor een soepele verhuizing.

Vanaf maandag 24 oktober 2016 kunnen de kinderen terecht in een prachtig nieuw onderkomen, dat in de zomer vakantie van de school geheel gerenoveerd is. Rene Meere van Valtos architectenadviseurs en zijn team hebben voor iets prachtigs gezorgd. Samen met scholenorganisatie Acis is in het gebouw aan de Johan Berkstraat 31 een lijn van 0 t/m 12 jarige gecreëerd.

Een groot aantal ouders met hun kinderen hebben tijdens het inloop moment op zaterdag 22 oktober jl. hun bewondering al uitgesproken voor het nieuwe onderkomen. Voor de kinderen was het al iets minder nieuw want zij hebben de afgelopen weken, dankzij het rode draad thema “verhuizen”, al een aantal keer een bezoekje gebracht aan hun toekomstige opvang locatie.

Samen met hun beroepskrachten hebben zij hun knuffels, boekjes, knutsels, enz. zelf verhuisd in de achter ons liggende weken. Steeds als zij even gingen kijken namen ze vast wat mee om te verhuizen.

Nogmaals dank aan iedereen die mee heeft geholpen, heeft meegedacht en zijn of haar inbreng heeft gehad in de verhuizing.

Sjaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top