Directie

Thea

 

Is in 1999 als zelfstandig ondernemer begonnen met het kinderdagverblijf.

Geënt op professionaliteit, kwaliteit, kleinschaligheid, alsmede huiselijkheid, waar ouders/verzorgers en beroepskrachten een netwerk vormen rond een kind.

Uitgegroeid tot een flinke opvang organisatie met een aantal locaties, verdeeld over de Hoeksche Waard, waar zowel dagopvang als buiten schoolse opvang wordt aangeboden. Inmiddels  38 jaar getrouwd, moeder van 2 kinderen en een kleinzoon, leidinggevend aan een team van  enthousiaste medewerkers.

Naast de drukte van alle dag vindt zij graag nog even de tijd om te sporten (zwemmen en yoga), te lezen of te breien.

Thea is als gecertificeerd aandacht functionaris o.a. verantwoordelijk voor het beleid op gebied van kindermishandeling en huiselijk geweld, daarnaast is ze ook preventie coach.

Tevens is Thea gecertificeerd docent “Bewust bewegen met kinderen”. Regelmatig verzorgd zij in de peuter/kleutergroep lessen “bewust bewegen”. Zij volgde hiervoor een opleiding bij de Mudita Academie. De opleiding zat boordevol activiteiten, creatieve opdrachten en spelletjes die makkelijk toepasbaar zijn in een groep en ook tijdens een-op-een werken met kinderen. Bewust bewegen kan altijd en overal! Door speelelementen gezamenlijk te doen krijg je in een groep een grotere saamhorigheid. Haar kennis brengt ze via de Train du trainee methode over op onze beroepskrachten, zodat bewust bewegen een onderdeel wordt van onze opvang.

 

 

 

NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top