Beroepskrachten

Cathalina

cathalinaA

Cathalina is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team HWO. Zij werkt 3 vaste dagen op KDV Tante Marlie en valt af en toe in bij de andere locaties. Voordat zij in de kinderopvang ging werken was Cathalina 8 jaar lang peuterleidster. Ze is moeder van een zoon, is kattenliefhebster en blijft in conditie met fitness.

 

Dialon

Ik ben Dialon van Westen, 22 jaar en woonachtig in de Hoekschewaard. Hier woon ik samen met mijn vriend en dochtertje van 1 jaar. Zelf heb ik de opleiding onderwijsassistent afgerond in 2019 en ben toen direct gaan werken in de
kinderopvang. Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest bij een andere organisatie is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Verder ben ik graag met mijn familie en vrienden. Dialon werkt 3 vaste dagen bij Tante Marlie
Ik zie er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten .

Miriam

 

Miriam is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team HWO, zij is tevens in bezit van een babyzorg certificaat. Zij werkt 5 dagen op KDV Tante Marlie. Miriam is moeder van twee, inmiddels volwassen, kinderen. In haar vrije tijd gaat ze er graag op uit, shoppen of lekker relaxen met haar dochter of haar vriendinnen staat dan bovenaan haar lijstje. Verder is ze regelmatig te vinden in de sportschool.

 

Miranda

 

Ik  ben Miranda , Ik ben 53 jaar oud en woon sinds januari van dit jaar in de Hoekschewaard. Ik ben getrouwd en samen hebben we dochter van 18 die nog bij ons thuis woont en een dochter van 26 jaar die met haar vriend samen woont in Alphen aan de Rijn. Na het behalen van mijn diploma, inmiddels ruim 30 jaar geleden, ben ik de kinderopvang in gegaan. Om in de loop der jaren mijn kennis op peil te houden heb ik verschillende certificaten/diploma’s gehaald. Ik heb in de loop der jaren met alle doelgroepen binnen de kinderopvang van baby tot BSO leeftijd ervaring opgedaan. Na 22 jaar bij dezelfde organisatie te hebben gewekt vond ik het tijd om weer eens in een andere omgeving, nieuwe uitdagingen en ervaringen op te gaan doen. In mijn vrije tijd ga ik graag, samen met mijn man, op de fiets om heerlijke tochtjes te maken. Vaak spreek ik ook af met mijn dierbare vrienden en/f familie om lekker te koken/bakken of een bioscoop/terrasje te pakken. Miranda werkt op 3 vaste dagen bij Tante Marlie

Shelley

Ik ben Shelley, eerder werkzaam geweest bij TT-Team. Het merendeel van mijn uren werkte ik toen bij TT-Team ZBL. Toen was ik nog samenwonend met mijn vriend, inmiddels ben ik getrouwd en trotse moeder van een heerlijke dochter (en in de loop van 2022 is daar een zoon bijgekomen). Na mijn studie heb ik o.a. op een basisschool gewerkt als onderwijsassistent in de onderbouw, om vervolgens de stap te maken naar de kinderopvang waarin ik inmiddels enkele jaren met veel plezier werk. Shelley werkt op 3 vaste dagen..

Rashida

 

 

Mijn naam is Rashida Isaacs en ik ben 31 jaar oud. Ik woon in de Hoekschewaard samen met mijn vriend en onze twee mooie jongens van 11 en 1 jaar. In mijn vrije tijd kies ik ervoor om gezinnen te fotograferen, lezen of lekker bezig te zijn in de tuin. Voordat ik het werkveld in ging, heb ik de opleiding pedagogiek afgerond. Op dit moment werk ik nog 27 u p/w als systeemtherapeut. Ik heb werkervaringen binnen de kinderopvang, peuterspeelzaal, daklozenopvang en jeugdzorginstellingen. Ik hoop dat ik als coach-on-the job een aanwinst ben voor het team en dat wij samen mooie ontwikkelingen kunnen doormaken.

 

Angela

Ik ben Angela, 35 jaar jong, getrouwd en woonachtig in de Hoekschewaard. Na jaren van andere werkzaamheden heb ik  er voor gekozen om mij om te laten scholen naar een baan waar mijn hart ligt. Ik ben in 2021 als bij ons gekomen en voelt zich al helemaal thuis als lid van het team bij Tante Marlie. Angela vindt het heerlijk om met haar hond te wandelen, kookt graag en bakt ook graag taarten. Angela is op een aantal vaste dagen bij ons aanwezig

 

Sabine

Sabine is getrouwd, heeft 2 kinderen en is eveneens woonachtig in de Hoekschewaard. Zij zit in haar laatste studiejaar en zal na het afronden van haar studie (2e helft 2022) in dienst treden van onze organisatie. We weten niet of het een studie vak is maar ook Sabine bakt graag taarten. Leest daarnaast graag een goed boek of gaat er op uit met de kinderen. Sabine is op 3 vaste dagen aanwezig.

 

Invallen

Bij ziekte of vakantie kunnen we indien nodig, volgens afspraak, terug vallen op ons eigen team.. Diegene die parttime werken springen dan een dag(deel) extra beide om zo toch steeds vaste eigen gezichten op de groepen te hebben.

 

Wil je ook tot dit team gaan behoren? Kijk dan op de pagina EXTRA voor de eventuele vacatures.

Top