Beroepskrachten

Cathalina

cathalinaA

Cathalina is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team HWO. Zij werkt 3 vaste dagen op KDV Tante Marlie en valt af en toe in bij BSO ‘t Schelfje. Voordat zij in de kinderopvang ging werken was Cathalina 8 jaar lang peuterleidster. Ze is moeder van een zoon, is kattenliefhebster en blijft in conditie met fitness.

Christel

ChristelA

Christel is een ervaren beroepskracht die deel  uitmaakt van team ZBL. Zij werkt 2 vaste dagen op zowel KDV Tante Riet als BSO de Hitsert. Christel is moeder van een zoon en een dochter, spaar alles van Hello Kitty en niet te vergeten is een  groot voetbal fan.

Esmaralda

esmaraldaA

Esmeralda is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team ZBL. Zij werkt 3 vaste dagen op KDV Tante Riet. Ze is moeder van een zoon en een dochter. Ook Esmeralda was voor haar baan in de kinderopvang werkzaam in de kraamzorg.  Haar passie voor kinderen kan ze prima kwijt in haar werk.

 

Lisette

Lisette is moeder van 2 kinderen heeft naast haar eigen ervaring ook ervaring opgedaan als au pair en als medewerker van een bekend speelparadijs in Oud-Beijerland. Met het kunnen werken in de kinderopvang is voor haar een lang gekoesterde wens uitgekomen.
Lisette heeft als hobby’s kinderen entertainen, gedichten schrijven, knutselen en alles wat met huis inrichten/decoreren te maken heeft.
Lisette zal vooral bij TT-Team HWO haar uren

Miriam

miriamA

Miriam is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team HWO. Zij werkt 4 vaste dagen bij KDV Tante Marlie. Miriam is moeder van een zoon en een dochter. Na haar opleiding is ze direct in de kinderopvang terecht gekomen, met een korte onderbreking voor een baan in de thuiszorg.  Haar creativiteit  gebruikt ze om haar huis in te richten, ze gaat er graag met haar kinderen op uit en pakt regelmatig een bioscoopje.

Natascha

natascha

Natascha is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team ZBL. Zij werkt 4 vaste dagen bij zowel KDV Tante Riet, KDV Tante Marlie als BSO de Hitsert. Voor haar baan in de kinderopvang werkte Natascha in een dagbehandeling voor jongeren met een autistische storing. Sinds 2018 heeft Natascha een extra taak gekregen binnen de organisatie als assistent leidinggevende. In datzelfde jaar behaalde ze haar certificaat Gezondheidscoach. Als coach traint zij haar collega’s, die vervolgens met de opgedane kennis ouderavonden organiseren zodat ouders en team gezamenlijk voor de gezondheid van hun en onze kinderen kunnen zorgen. Regelmatig exposeert zij eigen schilderwerk.

Natascha is naast Job-coach ook verantwoordelijk voor het onderdeel een gezonde kinderopvang “Een goede start”. Zij heeft een train-de-trainee cursus Gezonde Kinderopvang gevolgd. Deze draagt ze uit door binnen het team trainingen te geven in gezonde kinderopvang.

PennypennyA

Penny is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team ZBL. Zij werkt 3 vaste dagen bij KDV Tante Riet en BSO de Hitsert. Penny is moeder van een zoon en een dochter. Tijdens haar opleiding keek ze in verschillende keukens om uiteindelijk die van de kinderopvang te kiezen.  Naast haar kinderen is het uitgaan naar concerten één van haar hobby’s.

Rianne

rianneA

Rianne is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team  HWO. Zij werkt 3 vaste dagen bij KDV Tante Marlie. Rianne is moeder van 2 dochters. Zij besloot na 9 jaar technisch tekenen het roer om te gooien voor de kinderopvang.  Naast lezen en puzzelen is haar labrador een andere hobby, vooral het wandelen met haar hond geeft haar veel voldoening.

Samantha

samanthaSamantha is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team  HWO. Zij werkt 3 vaste dagen bij zowel KDV Tante Marlie als BSO ’t Schelfje. Samantha is moeder van een dochter. Naast haar werk in de kinderopvang is ze ook vrijwilligster in de enigste paardenmelkerij van de Hoekschewaard.

Suzanne LsuzanneA

Suzanne is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team  ZBL. Zij werkt 3 vaste dagen bij KDV Tante Riet. Suzanne is moeder van een dochter.  In alles wat zij doet komt haar creativiteit tot uiting. Hoewel het met een dochter in huis iets minder vaak lukt gaat ze graag uit eten waarbij sushi haar favoriete eten is.

Suzanne H

Suzanne woont samen met haar vriend en pasgeboren zoontje in Strijen. Zij is sinds 1 oktober 2018 bij ons in dienst getreden om haar werkzaamheden vooral op de locatie in Strijen uit te kunnen voeren. In haar vrije tuin bakt en tuiniert Suzanne graag maar ook gaat ze met haar zussen en/of vriendinnen graag op pad. Tegenwoordig komt haar zoontje natuurlijk op de eerste plaats dus zussen en/of vriendinnen worden regelmatig uitgenodigd om ook met hem te komen kroelen en spelen

Vera

Vera is sinds 2011 reeds een aantal jaren werkzaam binnen de kinderopvang. Samen met haar vriend woont ze in Oud-Beijerland waar ze niet alleen voor hun hond Laika zorgt maar ook veelal te vinden is in de stal bij de paarden.
Nadat ze, door de bezuinigingen binnen de kinderopvang, even een andere baan had aanvaard, is ze dolblij weer met kinderen te mogen werken. Elke dag is uniek.
Vera zal haar uren vooral bij TT-team ZBL invullen.

WendywendyA

Wendy is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team  ZBL. Zij werkt 3 vaste dagen bij KDV Tante Riet. Wendy is moeder van een zoon. Voor ze de stap naar de kinderopvang maakte heeft ze enige tijd in de jeugd psychiatrie gewerkt. Sinds 2018 heeft Wendy een extra taak gekregen binnen de organisatie als assistent leidinggevende. In haar vrije tijd is ze actief lid van een muziekvereniging en vult ze de rest van haar nog beschikbare tijd met lezen. Naast Natascha is ook Wendy Job-coach.

Wil je ook tot dit team gaan behoren? Kijk dan op de pagina EXTRA voor de eventuele vacatures.

Nieuwsbrief

nieuwsbriefTTMEI19

Top