Beroepskrachten

Cathalina

cathalinaA

Cathalina is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team HWO. Zij werkt 3 vaste dagen op KDV Tante Marlie en valt af en toe in bij de andere locaties. Voordat zij in de kinderopvang ging werken was Cathalina 8 jaar lang peuterleidster. Ze is moeder van een zoon, is kattenliefhebster en blijft in conditie met fitness.

 

Jenomy

Jenomy is onze pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Na haar studie tot beroepskracht kinderopvang heeft ze zich verder gespecialiseerd tot pedagogisch coach. Naast haar werk als pedagogisch coach binnen onze organisatie houd ze zich ook bezig met verschillende opdrachten binnen de opvoeding/ en onderwijsondersteuning. Verder hou ze enorm van koken, is ze gek op een lekker kopje koffie, en kan  ze onwijs genieten van een mooie wandeling met haar hond. Op haar vrije avonden lees ze graag een goed boek.

Linda

Linda is een beroepskracht met inmiddels een brede ervaring. Zij werkt 3 dagen op KDV Tante Marlie. Linda is zoals zij zelf omschrijft moeder van 2 stoere jongens. Zij vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen. Belangrijk vind ik dat de kinderen zich thuis voelen bij Tante Marlie  .

Miriam

 

Miriam is een ervaren beroepskracht die deel uitmaakt van team HWO, zij is tevens in bezit van een babyzorg certificaat. Zij werkt 5 dagen op KDV Tante Marlie. Miriam is moeder van twee, inmiddels volwassen, kinderen. In haar vrije tijd gaat ze er graag op uit, shoppen of lekker relaxen met haar dochter of haar vriendinnen staat dan bovenaan haar lijstje. Verder is ze regelmatig te vinden in de sportschool.

Suzanne H

Suzanne woont samen met haar vriend en pasgeboren zoontje in Strijen. Zij is sinds 1 oktober 2018 bij ons in dienst getreden om haar werkzaamheden vooral op de locatie in Strijen uit te kunnen voeren. In haar vrije tuin bakt en tuiniert Suzanne graag maar ook gaat ze met haar zussen en/of vriendinnen graag op pad. Tegenwoordig komt haar zoontje natuurlijk op de eerste plaats dus zussen en/of vriendinnen worden regelmatig uitgenodigd om ook met hem te komen kroelen en spelen

 

Wil je ook tot dit team gaan behoren? Kijk dan op de pagina EXTRA voor de eventuele vacatures.

< style="text-align: center;">nieuwsbrief Augustus 21</> nieuwsbriefTTAug21
Top