Algemene dienst

Sjaak

Sjaak is als intermediair al vele jaren verbonden aan onze organisatie. Hij draagt zijn steentje bij op gebied van P&O, alwaar hij met name zijn bijdrage levert aan het rooster en de financiële administratie. Sport in het algemeen en Feyenoord in het bijzonder rekent hij tot zijn hobby’s. Daarnaast heeft hij jaren zijn bijdrage geleverd aan Spierziekte Nederland, waar hij secretaris was van een werkgroep die betrekking had op zijn eigen aandoening CIAP genaamd.

Bas

Bas is 50 jaar, getrouwd met Mathanje en vader van 9 kinderen, twee meisjes en 7 jongens. Ik heb een financieel administratieve achtergrond, havo-meao-mba en diverse cursussen hiervoor gevolgd.  Na 26 jaar op de administratie van een riemen fabriek gewerkt te hebben, heb ik een andere uitdaging gevonden bij TT-Team. Mijn hobby’s zijn fietsen, lezen en puzzelen en ook  doe ik nog zondagsschoolwerk.

NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top