Mei vakantie…van alle markten thuis!

Mei vakantie 2017, bijzonder geslaagd.

In de mei vakantie, met Kunst en Cultuur als thema, konden de kinderen hun hart halen aan tal van activiteiten die de BSO coördinatoren op het programma hadden gezet.

Van het maken van een windvanger tot het uitwerken en spelen van een hoorspel, het zat allemaal in het programma. Maar ook het kunstig versieren van de nagels en het zuivere van water stond op het programma.

Naast alle activiteiten op de BSO zelf, waar het onderdeel beweegkriebels dagelijks aandacht kreeg, zijn we er ook op uit geweest. Met de auto’s op het parkeerterrein van het mooiste stadion van Nederland maakte we een uitstapje om een potje Glowgolf te gaan doen.

Verder kregen we dansles van een instructeur van dansschool Balance uit Oud-Beijerland en  Werden we meegenomen naar muziekvereniging Cresendo in Zuid-Beijerland voor een heuse muziek workshop.

De weken zijn voorbij gevlogen, met een korte onderbreking door Koningsdag, vol verwachting wordt alweer uitgekeken naar de volgende vakantie.

Sjaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top