KDV Tante Riet (Zuid-Beijerland)

Johan Berkstraat 31logo tante riet
3284 XD Zuid-Beijerland
landelijke registratiecode KDV :
856602383


Telefoon: 06-12138177

  • Prachtige buitenspeelplaats;
  • Multifunctionele ruimte;
  • Goede parkeergelegenheid;
  • Dankzij de vele ramen veel lichtinval;
  • Kleinschalige opzet, veel persoonlijk contact
  • Gehuisvest in schoolgebouw van obs de Eendragt

Binnen Kinderdagverblijf Tante Riet is één verticale, samengestelde, groep kinderopvang onder gebracht, van in totaal 16 kindplaatsen per dag.

Aangezien er binnen het kinderdagverblijf gewerkt wordt met een samengestelde groep is de ruimte ingericht voor zowel de aller kleinste alsmede voor de dreumes en kleuter. Er wordt bij Tante Riet uiteraard gewerkt met ergonomisch materiaal voor zowel kinderen als beroepskrachten.

Het aanwezige speelgoed is aangepast op het draaien van een samengestelde groep. Voor zowel de kleintjes als de wat grotere is er een diversiteit aan speelgoed. Het speelgoed is geënt op verschillende leeftijdsfase verschillende motorische uitdagingen, voor zowel grove als fijne motoriek. Met regelmaat worden de pedagogische speelvlakken verwisseld, niet alleen qua materiaal maar ook qua plaats, zodat voor kinderen weer nieuwe uitdagingen ontstaan. Het knutselmateriaal zit opgeborgen in een afsluitbare knutselkast (evenzeer de aanwezige lade).

Vanuit de groepsruimte komen we rechtstreeks op het grote afgesloten buitenspeelterrein, welke voorzien is van een eigen berging. In de directe omgeving van het schoolgebouw vind u parkeergelegenheid. Binnen het schoolgebouw vind u naast het kinderdagverblijf ook onze BSO. Samen met onderwijs instelling Acis is een doorlopende lijn van 0 t/m 12 jaar gecreëerd.

Welkom

 

kdv2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepsruimte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kdv7 kdv1

 

 

 

 

 

 

kdv11

 

 

 

 

Dutten

20161021_160402
Top