KDV Tante Marlie (Strijen)

logomarliegroot

Maalderij 2a
3291 AD Strijen

landelijke registratiecode 343203224
Telefoon vaste lijn: 078-6742222 / 
Mobiel Peutergroep 06-22214756 / Mobiel Babygroep 06-16020544

Geopend ; februari 2010

  • Gezellige, ruime huisvesting;
  • Prachtige buitenspeelplaats;
  • Multifunctionele ruimten;
  • Apart eet -en knutsel gedeelte;
  • Goede parkeergelegenheid;
  • Dankzij de vele ramen veel lichtinval;
  • Kleinschalige opzet, veel persoonlijk contact;

Binnen Kinderdagverblijf Tante Marlie zijn twee samengestelde groepen onder gebracht, in totaal heeft de locatie 24 kindplaatsen per dag. Kinderdagverblijf Tante Marlie heeft een babygroep van 0 tot max.18 maanden voor maximaal 8 kinderen en een peutergroep van 18 maanden tot 4 jaar voor maximaal 16 kinderen.

Aangezien er gewerkt wordt met samengestelde groepen is de groepsruimte leeftijd gerelateerd ingericht. Er wordt bij Tante Marlie gewerkt met ergonomisch materiaal voor zowel kinderen als beroepskrachten.

Het aanwezige speelgoed is eveneens aangepast op het draaien van een samengestelde groep. Voor zowel de kleinere als de wat grotere kinderen is er een diversiteit aan speelgoed. Het speelgoed is geënt op verschillende leeftijdsfase verschillende motorische uitdagingen, voor zowel grove als fijne motoriek. Met regelmaat worden de pedagogische speelvlakken verwisseld, niet alleen qua materiaal maar ook qua plaats, zodat voor kinderen weer nieuwe uitdagingen ontstaan. Het knutselmateriaal zit opgeborgen in een afsluitbare knutselkast (evenzeer de aanwezige lade). In de peutergroep wordt er een maandthema aangeboden.

Vanuit de groepsruimte van de peutergroep komen we rechtstreeks op het grote afgesloten buitenspeelterrein, welke voorzien is van een eigen berging. Direct voor de hoofdingang van de locatie en achter het pand vind u de parkeergelegenheid.

De Babygroep


tante marlie speelruimte boven
tante marlie speel ruimte boven

tante marlie eet ruimte boven tante marlie verschoonruimte

Peuter- kleutergroep

tante marlie speel ruimte 4

 

tante marlie speel ruimte 3

 

tante marlie speelruimte peuters

 

 

tante marlie speel ruimte 2

 

tante marlie eet knutselruimte

 

tante marlie afscheidshandjes
NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top