BSO ‘t Schelfje (s’Gravendeel)

Vlasstraat 3logo schelf
3295 TM ‘s Gravendeel
landelijke registratiecode 204636140
Telefoon: 06-48110757

  • Sinds 1 december 2006 gehuisvest in het gebouw van OBS de Schelf;
  • Prachtige buitenspeelplaats;
  • Multifunctionele ruimte;
  • Goede parkeergelegenheid;
  • Dankzij de vele ramen veel lichtinval;
  • Kleinschalige opzet, veel persoonlijk contact.

Binnen BSO Het Schelfje is plaats voor in totaal 28 kindplaatsen per dag, welke in 2 stamgroepen naar leeftijd (4-7 en 8-12, waarbij de groepen afhankelijk van de leeftijdssamenstelling van de aanwezige kinderen worden ingedeeld). Indien er sprake is van 20 of minder kinderen wordt er gewerkt met een samengestelde groep (4 jr tot einde basisschool leeftijd). De groepsleiding is gerelateerd aan de huidige CAO normering. Het aantal aanwezige beroepskrachten wordt bepaald door het aantal aanwezige kinderen, waarbij zoveel mogelijk dezelfde beroepskracht(en) de groepsleiding vormt van dezelfde groep.

Binnen BSO Het Schelfje is er sprake van 2 groeps- en/of verblijfsruimten. Aangezien de BSO gevestigd is in een schoolgebouw bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van bepaalde schoolse faciliteiten, zoals de gang, het bewegingsonderwijs lokaal en het buiten speelterrein. In deze ruimte is een diversiteit aan speel-en crea elementen voor zowel jongens als meisjes.

Verder is er om te spelen en te knutselen een keur aan materialen. In het leesgedeelte bevind zich leeftijd gerelateerd leesmateriaal. Met in acht name van de computeregels en afspraken, kunnen kinderen computeren. De groepsruimten bieden naast creatieve vormgeving ook de mogelijkheid tot spel en speelmogelijkheden. Hiervoor is materiaal en allerlei spelletjes aanwezig. Er is ook materiaal voor handen waarmee de kinderen kunnen kiezen om uit te rusten. Rondom het schoolgebouw is er ruime gelegenheid tot parkeren.

Opvang bij BSO het Schelfje is ook mogelijk voor de Julianaschool en de Boemerang, incl vervoer van school (Juliana en de Boemenrang)naar de BSO in ‘s Gravendeel.

Workshops

bso crea met tegelsbso disco zelf gemaaktbso maak eetbaar complimenten weekbso pimp een pompoencrea 3 bso workshop houten popjes maken 2bso workshop robot makenbso workshop houten popjes maken bso workshop eigen knikkerbaa makenworkshop bsa eigen letterweg makenbso workshop je eigen kaars maken

 

Bouwhoek

bso domino day

 

Kookhoek

bso maak eetbaarde schelf bso koekjes makenbso workshop maak eetbaar

 

Beweegkriebels

bso bewegen in het beweeglokaalbso bewegen

 

Vakantie-uitjes

bso naar de paarden melkery

 

Herkenbaarheid onderweg

bso jasjeword gedragen door bso kids

NIEUWSBRIEF

nieuwsbriefTTDEC17

Top