Lentebeurs Zuid-Beijerland zeer geslaagd!

TT-TEAM ZBL OP ORANJEMARKT IN ZUID-BEIJERLAND

Op dinsdag 25 april jl. organiseerde de Oranje vereniging van Zuid-Beijerland een lentebeurs. In de grote tent in het dorp was het een gaan en komen van bezoekers die een bezoek konden brengen aan allerlei kraampjes.

Ook KDV Tante Riet en BSO de Hitsert waren op de lentebeurs vertegenwoordigd. In de kraam van TT-Team ZBL konden de belangstellende niet alleen informatie krijgen over de opvangmogelijkheden bij TT-Team ZBL maar werden ook flyers uitgedeeld van onze ketenpartners kraamcentrum DAT en Klassiek Homeopaatcentrum Ank Wichers/Marjan van Rookhuizen.

Bezoekers van onze kraam ontvingen niet alleen een, mede door Kruidvat, gevulde goodiebag maar ook een door AH Zuid-Beijerland geschonken appel, onder het mom; “Ben u op zoek naar opvang voor uw oogappels, kijk dan voor meer informatie op www.tantetheateam.nl

Aan het eind van de beurs konden we terug kijken op een geslaagde avond waarvoor we AH-Zuid-Beijerland, Kruidvat en onze ketenpartners mede dank willen zeggen voor een geslaagde beurs.

Sjaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top