Kaartjes voor Duncan

Niet alleen VILLA JOEP.

Al weer twee jaar ondersteunen we het werk van Villa Joep, o.a. door het weggeven van de mini mascotte (Joep de Olifant) van Villa Joep aan nieuwkomers binnen de KDV’s. Toch is dit niet het enigste wat ons zoal bezighoud. Regelmatig ontvangen wij nieuwsberichten van het goeden doelen fonds die onze aandacht trekt.

Zo ook het bericht van Ducan.

Ducan is 6 jaar oud en heeft afgelopen december 2016 de diagnose Neuroblastoom stadium 4 gekregen. Hij wordt hiervoor behandeld in het PMC in Utrecht en in het Reinier de Graaf gasthuis in Delft. Duncan is enigste kind en als gezin hebben zij het niet alleen zwaar maar ook een onzekere toekomst voor zich.

Het fonds riep daarom op hen te steunen met een kaartje. Aan die oproep hebben onze beide BSO locaties massaal gehoor aangegeven. Na allemaal een leuke kaart uitgezocht te hebben voorzien van een steunende boodschap gingen de kaarten in een grote enveloppe op weg naar het WKZ/Prinses Maxima Centrum.

Kaartjes krijg je nooit genoeg in zo’n moeilijke tijd, mocht u zelf een kaartje willen sturen;

Duncan Knoester, p/a WKZ/Prinses Maxima Centrum, Postbus 85090 te 3508AB Utrecht

Sjaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top