Elk kind verdient een gezonde start.

Elk kind verdient een gezonde start.

Onder bezielende leiding van onze gezondheidscoach Natascha, heeft het team zaterdag 19 januari de training “Een gezonde start” gevolgd.

De training bestaat uit 3 delen, een gezonde leefstijl, een gezonde leefstijl in interactie met de kinderen en een gezonde leefstijl in interactie met ouders.  Aan de orde kwamen en komen o.a.

” Wat is een gezonde leefstijl, thema voeding, thema bewegen, thema gewicht, thema veilig gedrag en een veilige omgeving”. Belangrijk onderdeel is ook de reflectie op je eigen leefstijl en de leefstijl van iemand binnen de organisatie”.

Voorafgaande aan de training moest er eerst (thuis) een instaptoets worden gedaan, waarvoor iedereen een voldoende haalde.

Hierna volgde de intensieve training op 19 januari jl. die om 9 uur starten en doorliep tot 17.30 uur. Het was een uiterst  geslaagde training, die op termijn o.a. z’n vervolg krijgt middels een avond voor de ouders.  Nadere info volgt t.z.t.

De deelnemers moeten nog een eind toets maken,  om het certificaat voor de training te kunnen halen.

 

Sjaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top