Eerste hulp voor ouders/verzorgers in coronatijd.

Eerste hulp voor ouders/verzorgers in coronatijd

Ons dagelijks leven staat behoorlijk op z’n kop. We werken thuis, geven les, zijn met het hele gezin veel bij elkaar en weten niet hoelang we dit nog zo moeten doen. Om met elkaar deze bijzondere periode goed door te komen, is informatie speciaal voor ouders verzameld op één website https://hoekschewaard.alsvillage.nl/

Je vindt er tips en ideeën voor allerlei activiteiten, een overzicht van professionals aan wie je advies kunt vragen, informatie rondom Corona en tips om elkaar als ouders even een hart onder de riem te steken. Speciaal voor de komende meivakantie staat er bovendien een overzicht van verschillende lokale activiteiten voor kinderen en jongeren. Neem regelmatig een kijkje op de site en laat je inspireren.

 

Heb je zelf nog tips of ideeën? Mail dan. hoekschewaard@alsvillage.nl Zo houden we samen de site actueel en interessant voor ouders in de Hoeksche Waard.

 

We wensen je een fijne meivakantie, die ook thuis onvergetelijk zal zijn.

Sjaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top