Complimentenweek in Korendijk.

Een compliment… leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! In de week van 12 tot en met 16 september 2016 is daar alle ruimte voor in Korendijk. Sterker nog: dan worden er veel complimenten uitgedeeld! Want het is namelijk complimentenweek bij bijna alle scholen, kinderopvangorganisaties en peuterspeelzalen in de gemeente. Natuurlijk doen ook wij mee aan deze complimenten week. Meer hierover leest u via onderstaande link.

complimentenweek

complimentvervoerDe start was flitsend, alle “hoogwaardigheidsbekleders” werden met een prachtige bus aangevoerd om de openingsceremonie op het schoolplein van de Regenboogschool in Zuid-Beijerland mee te maken. Ook een aantal KDV kinderen van Tante Riet maakte de opening van dichtbij mee. Het openingslied klonk daardoor uit vele kelen, het college van B&W van de gemeente Korendijk deed vrolijk mee.complimentstart

Nadat iedereen was bijgekomen van de opening, werd er direct werk gemaakt van het vullen van de complimentenboom. Een boom die gemaakt was door leerlingen van het Actief College uit Oud-Beijerland.complimentboom

Voor de locaties buiten Korendijk werden andere oplossingen gezocht om ouders die ons een compliment wilde geven (of beroepskrachten die een compliment wilde uitdelen), de mogelijkheid te geven hun compliment op te hangen. Via een poster of een complimenten-lijn werden de locaties een week lang feestelijk versierd.

Vele ouders maakte gebruik van de mogelijkheid om een compliment uit te delen, zodat de slinger in de loop van de week steeds langer werd.

Terugkijkend op de complimentenweek kunnen de organisatoren (in het bijzonder mevr. Vuijk van de gemeente Korendijk), uitermate tevreden zijn. Er waren tal van activiteiten, die zeer goed in de smaak zijn gevallen. Maar ook alle beroepskrachten en medewerkers van organisaties die hebben meegedaan verdienen een groot compliment.

Één van de activiteiten bij KDV Tante Riet die bijzonder geslaagd was, was het kopje gevuld met grond en zaadjes welke de kinderen aan hun grootouders konden gcomplimentslingereven. Een oma berichten ons met een brok in de keel gezeten te hebben, zo ontroerd was ze van deze gift.

De complimenten week 2016 was dus een COMPLIMENT waard!

 

 

complimentposter

 

 

 

Sjaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top