Beren van de knuffelberenjacht

Binnen zitten is niet leuk met dit prachtige weer. Maar je hoeft natuurlijk niet alleen maar binnen te zitten. Even een rondje met papa/mama/opa of oma om een frisse neus te halen mag nog steeds. En van huisgenoten hoef je niet direct 1,5 mtr van elkaar afstand te houden.

In navolging tot andere initiatieven op dit gebied gaan we proberen ook een “berenjacht” op poten te zetten. Wat is de bedoeling;

Op de locaties van zowel Tante Riet als Tante Marlie staan beren voor het raam. Wij roepen verder ouders op om dit thuis ook te doen en ons de straat waarin u woont door te geven via info@tantetheateam.nl U mag ook een foto sturen van de beer of beren die bij u in het raam staan.

U mag dus thuis (hebben wij ook gedaan op de locaties) ook meer beren in het raam zetten voor de kinderen die langs komen. Zo proberen we een heuse berenjacht op touw te zetten. Tijdens een rondje frisse neus is het de bedoeling om te gaan tellen hoeveel beren je bent tegengekomen.

Telkens als er een nieuwe straat bij komt zullen we hier melding van maken,

Dit initiatief is bedoelt om een wandeling in je eigen buurt leuker te maken. Ga dus niet in andere plaatsen op jacht. Hou rekening met de richtlijnen die van kracht zijn!

Veel plezier!

De knuffelberen

 

 

Straten voor de berenjacht: (Bijgewerkt t/m 30 maart 2020)

KDV Tante Riet-Zuid-Beijerland.

Johan Berkstraat – Irenelaan – Seggegors – Nassaustraat

KDV Tante Marlie-Strijen

Maalderij 2a – Binnensingel

 

Sjaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top