Tarieven en rekenvoorbeelden

Tarieven en kostenberekeningen.telraam
Het standaard tarief voor dagopvang in 2023 is €9,33 per uur . Over deze bedragen ontvangt u kinderopvang toeslag waardoor u een (groot) deel van uw kosten vergoed krijgt. Voor flexibele of maatwerkopvang varieert het tarief, afhankelijk van uw wensen.

Bent u benieuwd wat kinderopvang u kost? (zie hier enkele Rekenvoorbeelden) Om de juiste netto eigen bijdrage te kunnen berekenen verwijzen wij u graag door naar de rekenhulp van de belastingdienst toeslagen. Via een eenvoudig invulprogramma krijgt u een overzicht van uw recht op toeslag en ook of u er recht op heeft.

Door op onderstaande link te klikken komt u op deze bladzijde;
http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

 

Voor het invullen van de rekenhulp heeft u een aantal (standaard*) zaken nodig, te weten;
*Het toetsingsinkomen van u zelf en uw eventuele partner
*Het geldende uurtarief van uw opvang
*Het aantal uren wat u per maand afneemt Uren tabel

D.m.v. het invullen van een aantal simpele ja/nee vragen en het soort opvang (dagopvang of buiten schoolse opvang), berekend het systeem uw toeslag.

Wij helpen u graag bij het uitrekenen van uw netto kosten
Wilt u hulp bij het berekenen van uw netto kosten? Wij staan voor u klaar! U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze administratie (via 0186-623384 of info@tantethea.nl)

Facturering en betaling
Het aantal door u afgenomen uren per jaar wordt in 12 gelijke termijnen aan u gefactureerd. Betaling vindt plaats via de afgesproken betalingsregels

**voor afwijkende (flexibele of maatwerk) wensen, kunt u contact opnemen met onze administratie 0186-623384

NIEUWSBRIEF02-2024 NIEUWSBRIEF01-2024 WERKEN IN DE KINDEROPVANG? KIJK OP DE PAGNINA MET VACATURES EN WORDT LID VAN ONS FANTASTISCHE TEAM.
Top